Tennisbel Tornooi 2021

Tennisbel Tornooi 2021

Beste leden

Op 15 juni starten wij met ons intern Tennisbel Tornooi!
Het Tennisbel Tornooi is een ideale gelegenheid om eens tegen iemand anders dan uw gebruikelijke tennispartners te spelen. Bovendien is het een uitgelezen kans voor nieuwe of bestaande leden om andere spelers binnen de club te leren kennen. Het Tennisbel Tornooi is 100% voor het plezier dus wij raden iedereen aan zich in te schrijven!

Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen er meerdere reeksen opgestart worden op basis van niveau.
Binnen de reeks speelt elke speler 1 keer tegen elke andere speler. Er wordt gespeeld tot 15 punten. Bij 7-7 gelijkstand wordt er een tie-break gespeeld. Na afloop worden de punten genoteerd op het blad in het clubhuis. Alle punten worden op het einde samengeteld en de speler met het meeste aantal punten mag zichzelf kronen tot kampioen(e) van Tennisbel! Bij gelijkstand wordt gekeken naar de score van het onderlinge duel.

Het tornooi gaat van start op 15 juni en eindigt op 1 september. Inschrijven kan tot 14 juni via dit inschrijvingsformulier.

TIP: probeer zeker elke week een wedstrijd te spelen. Anders komt u op het einde van het tornooi mogelijks in tijdsnood en mist u punten van de niet-gespeelde wedstrijden.

Veel succes en vooral veel plezier gewenst!

 

Groetjes

Het bestuur